olympia

HIF - VÄNNERNA

 

 

 

 

 

 

Hem
Nyheter
Arkiv
Kalender Aktiviteter

Alltid Fullsatt 2018

Hej på er!

Hoppas att allt är bra. På tisdag 27 mars lanserar vi en ny programserie:

”Alltid Fullsatt 2018”. All info löper nedan och är det av intresse att sitta i publiken i premiärprogrammet eller längre fram får ni mer än gärna anmäla ert intresse hos mig.

 

Ha en fin dag! 

 

***

 

Den 27 mars lanserar HIF en ny programserie med namnet "Alltid Fullsatt 2018".

Klingar namnet bekant? Inte så konstigt.

Under drygt fem år drev Torbjörn Dencker den populära fotbollssajten med samma namn, innan han satte sin skapelse på "paus”.
Nu skall vi starta ett tv-program som skall handla om den lokala fotbollen och då passade namnet ”Alltid fullsatt” perfekt eftersom Torbjörn Dencker kommer att programleda från studion på Olympia.

Programmet kommer ta upp aktuella ämnen som vi diskuterar tillsammans med gäster från både Helsingborgs IF och föreningar runtomkring. Det kommer också att bjudas på en del överraskningar och tävlingar under årets gång.
– Tanken är att vi ska bjuda på ett fotbollskonfetti där det är lika självklart att intervjua en domare eller spelare från en division 2-klubb som att vi pratar med spelare eller ledare från egna A- eller U-laget i HIF, säger Torbjörn Dencker.
I första programmet lägger vi såklart fokus på superettan inför HIF-premiären men även andra premiärer som äger rum i helgen, i division 1 och neråt.
Programmet är ca 2 x 15 minuter.

Premiärprogrammet - HIF-VÄNNERNA, vill ni sitta i publiken? 

27 mars, 10:00 på Olympia!
Fokus: premiärer med extra fokus på HIF-premiären mot Halmstad 31 mars.
Gäster: Cristoffer Andersson, Fredrik Liverstam, Andreas Landgren och profiler från Ängelholms FF, Eskilsminne IF, Högaborg BK och Hittarps IK.
Vi bjuder på fika, tävlingar, exklusiv förhandsvisning av programmet och chans att träffa och ställa frågorna till gästerna i programmet.

Programmet kommer att göras varannan vecka under hela året.

Vill du vara en del av publiken?
Mejla ditt intresse till vj@hif.se för mer info och få chansen att delta i premiär- eller kommande program av "Alltid Fullsatt 2018”
Döp mejlet till ”Alltid fullsatt 2018” och skicka med ditt namn, e-post, ålder och telefonnummer.

 

Med vänliga hälsningar

Victoria Jongård

Helsingborgs IF